Запрошення

до участі у конкурсі

 1. Громадська організація «Добробут рідного краю» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах Мікропроекту «Капітальний ремонт будівлі Мусіївського навчально-виховного комплексу із застосуванням  енергозберігаючих технологій по вул.Центральна, 40 с.Мусіївка Міловського району Луганської області». Перелік робіт: заміна 30 вікон з установкою підвіконь і відливів;  штукатуренням відкосів; внутрішні опоряджувальні роботи.

 Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: Луганська область, Міловський район с. Мусіївка, вул. Центральна (Радянська), 44. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж  60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 10.30 07 листопада 2016 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за вищезазначеною адресою, електронною поштою: economy@mel.lg.ukrtel.net або за телефоном: +380985856434 Олександр Олександрович

Запрошення

до участі у конкурсі

 Громадська організація «Добробут рідного краю» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах Мікропроекту «Капітальний ремонт будівлі Мусіївського навчально-виховного комплексу із застосуванням  енергозберігаючих технологій по вул.Центральна, 40 с.Мусіївка Міловського району Луганської області». Перелік робіт: заміна 30 вікон з установкою підвіконь і відливів;  штукатуренням відкосів; внутрішні опоряджувальні роботи.

 Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: Луганська область, Міловський район с. Мусіївка, вул. Центральна (Радянська), 44. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж  60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 10.30 07 листопада 2016 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за вищезазначеною адресою, електронною поштою: economy@mel.lg.ukrtel.net або за телефоном: +380985856434 Олександр Олександрович.

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73