Організація громади “Надія – Харківці” та програма розвитку ООН (Проект “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ”) запрошують підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту “Інноваційні енергоефективні заходи вуличного освітлення с.Харківці. Реконструкція з використанням ВДЕ (енергії сонця)”. Об’єкт знаходиться за адресою:

с.Харківці Лохвицького району Полтавської області.

            Перелік основних видів робіт:

-           земляні роботи

-           встановлення опор та їх бетонування

-           встановлення світильників та іншого обладнання

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт

на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

            Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Тесленка, 40, с. Харківці Лохвицького району Полтавської області, індекс 37207.

            Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищевказаною адресою  не пізніше ніж на 10 год.  25серпня 2015року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру не розкритими.

            Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном (05356) 9-42-31.

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73