1. ОСББ «Бульвар Сковороди» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток орієнтований на громаду») цією об’явою запрошують кваліфікованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт в межах Мікропроекту «Комплексна термомодернізація в житловому будинку в м. Золочів бул. Г.Сковороди №1. Утеплення фасадів будівлі». Загальнобудівельні роботи: розбирання покриттів  та влаштування покрівлі з хвилястих азбестоцементних листів; заміна кроквяних ніг з брусів; розбирання та навішування нових водостічних труб з листової сталі; улаштування жолобів настінних зі звисами з оцинкованої сталі; утеплення фасадів мінеральними плитами та плитами з пінопласту; ремонт штукатурки гладких фасадів та укосів; полівінілацетатне фарбування нових фасадів; поліпшене олійне фарбування раніше пофарбованих вікон з розчищенням   старої фарби; улаштування приямків; влаштування над приямками дашків з металочерепиці; встановлення зовнішніх дверей.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності не менше 10 років.

  1. Тендерну документацію безкоштовно можна отримати за адресою: Львівська обл., м. Золочів, бул. Сковороди Г., 1. Пропозиції повинні залишитись чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 11:00 год. 21 липня 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.
  2. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою: 80700, Львівська обл., м. Золочів, бул. Сковороди Г., 1 або за телефоном 068 70 85  010 – Рибась В’ячеслав Олександрович.

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73