Громадська Організація «ВГОЛОС» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3») цією об’явою запрошують підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт та надання послуг у межах Мікропроекту «Розробка спеціалізованої веб - платформи та мобільного додатку «Розумна лікарня» в м. Ужгород» за такою адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Швабська, 71-А.

Перелік основних видів робіт, послуг:

  • - Розробка та встановлення програмного забезпечення системи "Розумна лікарня" на сервері Ужгородської міської ради та налаштування необхідних для функціонування програми компонентів.  Завантаження інформаційних бібліотек та іншого контенту.
  • - Налаштування програмного забезпечення на персональних комп'ютерах медиків та мультимедійних дошках, що використовуватимуться для попереднього запису пацієнтів.

Підрядники повинні мати досвід подібної або вищого рівня складності розробки програмного забезпечення.

Додаткова умова: виконання робіт до 31 серпня 2017 року.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: індекс: 88000, Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Швабська 71-А, Громадська Організація «ВГОЛОС», або надіславши запит на електронну адресу support@vholos.info

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття. Конкурсні пропозиції  повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за адресою: Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Швабська 71-А,  не пізніше 16:00 години 3 липня 2017 року. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Розкриття пропозицій відбудеться за адресою: Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Швабська 71-А, Громадська Організація «ВГОЛОС» о 16:00 год. 3 липня 2017 року в присутності наявних учасників тендеру.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: 099 0359 350 – Паніна Юлія Сергіївна, голова правління ГО «ВГОЛОС».

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73