Напрям "Розумне місто".

1.КУ «Інститут розвитку міста» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток орієнтований на громадуIII» у концепції «Розумні міста»)цим оголшенням запрошують кваліфікованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт в межах Мікропроекту«Дрогобич туристичний».

ЛОТ 1: Закупівля та встановлення обладнання для восьмиWi-Fiзон та восьми онлайн веб-камер. Підрядники повинні мати досвід проведення робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

ЛОТ 2: Розробка двох мобільних додатків (туристичний (eng) туристично-інформаційний (ukr)) на платформах Ios, Android, з підтримкою планшетного застосування. Підтримка, оновлення та адміністрування на протязі трьох років. Підрядники повинні мати досвід проведення відповідних  робіт з розробки даного додатку подібного або вищого рівня складності.

ЛОТ 3: Створення оптико-волоконної мережі для об`єднання об’єктів в єдину телекомунікаційну мережу та впровадження телекомунікаційної послуги з доступу до Інтернету. Підрядники повинні мати досвід проведення відповідних  робіт з розробки даного додатку подібного або вищого рівня складності.

2. Тендерну документацію безкоштовно можна отримати за адресою: м.Дрогобич, вул. Площа Ринок, 1 КУ «Інститут розвитку міста».Пропозиції повинні залишитись чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж13:00 год.16грудня2016 року,після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Розкриття тендерних пропозицій відбудеться о 13:10 год.19 грудня 2016 року, в приміщенні Дрогобицької міської ради (каб.31), Пл.Ринок,1, м.Дрогобич.

3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою:82100, Львівська обл., м.Дрогобич,вул. Площа Ринок, 1 КУ «Інститут розвитку міста» телефон(0324) 41-07-46

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73