IMG 4719 BEST6 та 7 квітня  2016 року в Глухівському районі Сумської області урочисто відкрито роботу ще двох багатофункціональних сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів "Добробут Шевченкове 2015" в с. Шевченкове  та "Полісяночка" в с. Первомайське, що були створені за підтрики Проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3".

Обидві події стали великим святом для  жителів сіл Глухівщини та  сусіднього Ямпільського району. Запрошені  гості щиро привітали кооперативи з успішним завершенням мікропроектів та зазначили, що на них  лежить величезна відповідальність  як перед членами кооперативів, так і перед членами всієї Глухівської громади. Для них вони мають стати прикладом успішної співпраці з Проектом МРГ-3  та прикладом об'єднання на шляху до європейського майбутнього.

Як зазначила заступник голови Глухівської районної адміністрації Вікторія Сокол: "Робота  з Проектом МРГ-3 - це гарний приклад потужної і успішної співпраці з 2011 року, що стала для багатьох громад  грандіозним поштовхом здійснити перетворення задля розвитку громад населених пунктів Глухівщини. На сьогодні активні громади, натхненні прекрасним прикладом сусідів, виявляють бажання співпрацювати з  Проектом для покращення життя на селі."

У свою чергу заступниця  голови Глухівської районної ради Галина Стороженко зауважила: "Земля - це основна цінність сільского жителя, яку треба любити і плекати, як малу дитину. І такі невеличкі кооперативи, які створені у Глухівському районі, у майбутньому стануть запорукою добробуту селянина, що споконвічно працював і працювалиме на землі. Тепер успіх цих двох кооперативів необхідно поширювати, щоб і громади стали багатшими, і країна процвітала". Представники  кооперативів ділились враженнями, оглядали техніку,  згадували ту нескінченну кількість зборів членів кооперативів та їх спір, тяжку та кропітку працю з людьми, що сьогодні привела до успішного завершення мікропроектів.

Побажали успіху процвітання та висловили надію на плідну співпрацю і всі запрошені старости об'єднаної Березівської громади. Для них це гарний приклад того, що мрія м може бути реальною і цілком досяжною.

Більше інформації можна дізнатись на сторінці Сумського обласного ресурсного центру громад в  Facebook https://www.facebook.com/Сумський-обласний-ресурсний-центр-громад-Проекту-МРГ-3 

IMG 4708 fb
IMG 4686 fb

IMG 4655 fb best

IMG 4648 fb best

IMG 4643 fb

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73