stat Rodionov

 

У рамках компоненту спільного проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ), спрямованого на розвиток сільських територій, Проект МРГ продовжує підтримувати розвиток сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (СОК). На додачу до 23 кооперативів, підтриманих у 2015 році, Проект МРГ цього року вже затвердив 9 мікропроектів зі створення кооперативів.

 

Розвиток кооперативів за сприяння Проекту МРГ забезпечує справжню сталість для сільських громад, даючи членам кооперативів техніку для обробки ґрунту, доїння і збирання фруктів, паливні брикети, створюючи таким чином нові можливості, залежно від спеціалізації конкретного СОКу (див. діаграму). Люди дійсно потребують підтримки і радіють участі у цій програмі, адже це чи не єдиний спосіб отримати нове обладнання і техніку за теперішньої скрутної ситуації.

У квітні-травні ми плануємо завершити поставку обладнання у рамках нових мікропроектів з підтримки кооперативів. Це означає, що бульше людей отримають підтримку від ЄС для розвитку свого малого бізнесу у селах. Люди звісно сподіваються на продовження у наступні роки проекту МРГ, що є одним з найуспішніших і плідних ініціатив ПРООН/ЄС в Укпаїні.

 

 

На фото показано процес передачі сільськогосподарського обладнання кооперативу у Сумській області. Це одна з 12 областей, де Проект МРГ надає підтримку кооперативам.

stat Rodionov

IMG 4398

P60326 111907 web

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73