Мікропроекти цих дев’яти ОСББ були визначені радою представників ОСББ і ОМС міста Добропілля, як найбільш пріоритетні та підготовлені для виконання.

Результатом реалізації цих мікропроектів стане покращений технічних стан конструктивних елементів та систем багатоквартирних будинків – спільної власності власників квартир і нежитлових приміщень, а також підвищення енергоефективності цих будинків.

Усі документи включені в пакети мікропроектних пропозицій будуть ретельно розглянуті. У разі їх відповідності вимогам – мікропроекти будуть затверджені для отримання підтримки від ПРООН. З кожним об’єднанням співвласників, чий мікропроект було затверджено для підтримки і співфінансування, буде укладена Грантова Угода і почнеться реалізація мікропроекту.

Технічний стан більшості багатоквартирних будинків в містах партнерах Проекту є незадовільним. Термін ефективної експлуатації більшості конструктивних елементів і систем будинків вже давно вичерпано, а отже існує багато проблем які співвласники намагаються вирішити самотужки. А так як це потребує значних коштів - співвласники будинків роблять це крок за кроком.

В інших міста-партнерах Проекту МРГ - об’єднання співвласників також готують документацію необхідну для реалізації своїх мікропроектів. Ради представників ОСББ і ОМС визначають найбільш підготовлені та пріоритетні мікропроекти, ОСББ оголошують конкурси та на конкурсних засадах визначають виконавців робіт, проводять державну-експертизу кошторисів, наданих переможцями.

У зв’язку з великим попитом на фінансові ресурси та їх обмеженістю, визначення найбільш пріоритетних і готових для реалізації мікропроектів в кожному місті-партері проводить рада, що складається з  представників ОСББ і ОМС міста. Це означає що ті ОСББ міста, які потребують підтримки, виконали всі вимоги та рекомендації та правильно підготували документацію, таку підтримку отримують, і якщо не першими, то наступними.

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73