DSC0332 CRУ Львівській області офіційно представлено обладнання для мобільної лабораторії з енергоаудиту, придбаного за підтримки спільного Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Техніка допоможе області економити кошти на енергоаудитах об’єктів бюджетної сфери та реалізувати енергетичну стратегію Львівщини. DSC0321 CR

Енергоаудит є одним із необхідних заходів для визначення способів підвищення енергоефективності об’єктів соціальної інфраструктури. Таке енергетичне обстеження дозволяє зекономити в подальшому від 10 до 30% видатків за використання енергоресурсів. Для правильного використання високоточного обладнання експерти з енергоаудиту також провели практичні навчання для тих, хто вже прослухав відповідний теоретичний курс у Національному Університеті «Львівська політехніка» цього року.

Обладнання для мобільної лабораторії експерти та енерго-менеджери також представили й представникам ЗМІ одразу трьох областей – Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської – під час Першого Медіа-дня МРГ зі сталого розвитку та енергоефективності у Львові.

У 2012 р. Львівщина разом з іншими 5 областями України (Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Харківська), була обрана для реалізації пілотної програми з енергоефективності. У межах спеціального пілотування Енергоефективного компоненту в області була придбана мобільна лабораторія. За допомогою автомобіля, який буде укомплектований необхідними технічними засобами, проводитимуть роботи з енергоаудиту та виготовлятимуть енергопаспорти об’єктів бюджетної сфери. Загальна вартість обладнання склала понад 500 тис. грн. 

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73