IMG 9760На Одещині  в населеному пункті Кароліно-Бугаз за підтримки спільного Проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) та місцевої влади офіційно відкрили приміщення відбудованої школи-інтернату для розміщення внутрішніх переселених осіб (ВПО).  По завершенні ремонтних робіт у будівлі знайдуть притулок 128 осіб.IMG 9880

Завдяки капітальному ремонту Кароліно-Бугазької школи Овідіопольського району Одеської області внутрішні переміщені особи (ВПО)  проживатимуть у максимально сприятливих  побутових умовах. У будівлі навчального корпусу, гуртожитку, їдальні та переходу замінено вікна та двері. Загальна вартість даного мікропроекту становить понад 1 мільйон грн.

IMG 9867Окрім ремонту школи-інтернату в Кароліно-Бугазі, в Одеській області Проект ЄС / ПРООН реалізує ще один проект –  у Котовську, в приміщенні школи-інтернату для дітей-сиріт. Там також проводиться капітальний ремонт будівлі, систем каналізації та водопостачання, ремонт електромереж.

ПРООН спільно з Європейським Союзом та в партнерстві з місцевою владою підтримує проекти громад щодо відновлення соціальної інфраструктури в семи областях - Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Запорізькій, Одеській, Донецькій та Луганській  - на загальну суму понад 12 млн. грн. 

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73