151518200

З метою підвищення кваліфікації, отримання фахових знань та навичок, 13-14 лютого 2015 року в місті Новоград-Волинський (Житомирська область) було проведено навчальний семінар для співробітників підрозділу розвитку міст Проекту МРГ, які будуть допомагати громадам міст вирішувати питання місцевого розвитку на партнерських засадах з Проектом «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».151518291

Місце для проведення семінару було обране невипадково: у місті більше 320 багатоквартирних будинків співвласники яких об’єдналися в ОСББ для спільного утримання будинків, збереження та покращення їхнього технічного стану, реалізації заходів з енергозбереження, раціонального використання ресурсів та вирішення соціальних питань.

Учасників семінару відвідали чотири об’єднання співвласників, а саме ОСББ «Кедр», ОСББ «Колорит», ОСББ «Чайка» та ОСББ «Комфорт» де поспілкувалися з головами правлінь об’єднань та почули про практичний досвід в управлінні ОСББ.  Голови правлінь цих об’єднань  – Любомир Малетич, Анатолій Легенчук, Олег Палецький та Сергій Симончук, є досвідченими фахівцями нелегкої але благородної справи розвитку та управління ОСББ.

Актуальні питання розвитку житлового сектору міст, які розглядалися під час семінару, дуже цікавили й представників Новоград-Волинської міської ради. З великим інтересом в семінарі взяли участь Сергій Колотов, заступник Новоград-Волинського міського голови,  Світлана Карпінська, завідуюча відділу економічного аналізу та планування, а також Тетяна Левківська, спеціаліст відділу муніципальних ініціатив та інвестицій.

Семінар проводив Леонід Туловський, Спеціаліст з розвитку міст Проекту МРГ.

 

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73